Marketing Communicatie Stage

Product Management & Marketing

Woerden

Wie zijn wij?

Onegini is een snel groeiende scale-up met klanten als: Coolblue, Univé, Proximus, CFG Bank, Unive, Van Lanschot en de NS. Onegini focust zich op ‘secure software’ voor gebruikers, mobiele apps en portals. Wij geloven in de kracht van jong talent en geven jou de kans om ons te helpen ons product te ontwikkelen!

Wie ben jij?

Je bent een gedreven HBO of WO student, op zoek naar een stage binnen een innovatieve organisatie. Je studeert bijvoorbeeld Communicatie, (Digitale) Media, Journalistiek, Vrijetijdsmanagement of een soortgelijke studie. Per 1 september hebben wij ruimte voor een stagiair. Samen met het team ga je werken aan:

 • Het organiseren van de leukste interne en externe events en activaties
 • Het ontwikkelen van interne communicatiematerialen- en plannen voor
  specifieke projecten;
 • PR-activiteiten voor klanten en interne medewerkers;
 • Het maken van relevante en ‘engaging’ content naar onze (social)
  communities;

Je bent de spin in het web en overlegt regelmatig met de HR, Customer Succes Team en de Marketing afdeling zelf. Ben jij deze spin? Dan zoeken we jou!

Team Product Management & Marketing

Het team Product Management & Marketing is verantwoordelijk voor de marketing van Onegini’s producten. Wij beheren de website, de sociale kanalen, ontwikkelen offline- en online communicatiemiddelen, organiseren events en zijn verantwoordelijk voor het genereren van bereik en conversie. Het team heeft hierbij de blik op voornamelijk de Benelux, maar West-Europa krijgt steeds meer aandacht.

Je werkt met een team van geïnspireerde mensen in een internationale werkomgeving. Naast een uitdagende baan en een geweldige sfeer, zorgen wij ervoor, dat we je voorzien van die zaken, die jij nodig hebt om je bijdrage aan Onegini tot een succes te maken en vooral heel veel te leren. Bovendien, Onegini biedt als scale-up enorm veel doorgroei-mogelijkheden en de perfecte opstap naar jouw carrière binnen de IT!

Dus...

 • Wil jij in een sterk team werken aan het vermarkten van innovatieve software
  oplossingen?
 • Leer je graag van ervaren digital marketeers, productmanagers en
  communicatiespecialisten?
 • Doe je graag werkervaring op in een inspirerende omgeving?
 • Lijkt het je tof om te werken bij een professionele scale-up?

Dan zoeken wij jou!

Interesse, dus wat nu? 

Aarzel niet en stuur ons je gegevens! Heb je nog vragen over deze functie, neem dan contact op met Mart Vissers (Hiring Manager): mart@onegini.com of +31 652644331 of met Mariëlle Nelissen-van der Zeeuw (HR/Recruitment Coordinator): marielle@onegini.com or +31 (6) 25655554. 

Recruitment agency? Wij recruiten zelf of in samenwerking met vastgestelde partners en nemen alleen cv's direct van kandidaten in behandeling of van recruiters waarmee wij al een samenwerking hebben.

 

 

The benefits of working for a great company

Apply now

Go ahead! Contact us with any questions!