Support Engineer

Professional Services

Utrecht

Wat doen wij?


Onegini is een snel groeiend internationaal georiënteerd bedrijf met een ambitieus team dat werkt aan innovatieve producten op het gebied van Customer Identity en Access Management (CIAM). Wij stellen meer dan 100 bedrijven in de financiële sector in staat om een veilige en gemakkelijke online strategie te implementeren. Anno 2019 staan banken en verzekeraars voor een uitdaging, namelijk hoe zij hun apps en portals zo gebruiksvriendelijk en veilig mogelijk kunnen maken. Als productleverancier bieden wij onze klanten zowel een end-to-end oplossing als high end (C)IAM consultancy services met als doel het beveiligen van portalen en applicaties.

Onze producten helpen grote klanten zoals Coolblue, Aegon, Univé, Proximus, CFG Bank, Van Lanschot, NS.

Momenteel bevinden we ons in een sterke groeifase. Van zowel klanten als collega’s krijgen we er iedere dag meer. Deze externe groei is prachtig, maar het gevolg is dat wij dringend opzoek zijn naar een servicedesk medewerker.

Wat ga je doen

Je gaat werken bij onze servicedesk in de eerste/tweedelijns. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van al onze interne en externe support vraagstukken. Jij bent het eerste contactpunt voor klanten bij verzoeken, vragen en incidenten. De focus zal liggen op het bewaken van het serviceproces, verzoeken worden hierbij door jou, of door de collega teams van R&D of Consultancy opgepakt. De voortgang moet bewaakt worden binnen onze organisatie en de klant zal regelmatig volgens afspraak geïnformeerd worden over de status.

 Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor onze interne support vraagstukken, dit kan eindgebruiker support zijn, maar bijvoorbeeld ook het uitgeven van autorisaties, bedrijfsmiddelen (Mac, Windows) en het applicatie beheer van onze eigen support applicaties. Afhankelijk van je technische kennisniveau en ervaring zal je ook werkzaamheden invullen op het technische vlak (standaard wijzigingen) van onze producten en diensten.

 Met de groei die we doormaken zal ons team snel uitbreiden, en willen we ons verder professionaliseren. We verwachten internationale groei, en we gaan onze service delivery en service support processen samen naar een hoger niveau brengen. Je gaat dus in een steeds meer gestructureerde omgeving werken, waar binnen we service automation, security maar ook pragmatisme en flexibiliteit als belangrijk zien en waar je ook een belangrijke rol bij gaat vervullen.

 Ga jij ons helpen om in een leuke, groeiende en uitdagende omgeving, Onegini verder succesvol te maken?

Wat breng jij mee?

 • Servicegericht, zowel extern als intern;
 • Zelfstandig, flexibel en communicatief;
 • Beheersing Nederlandse en Engelse taal in schrift en woord;
 • Ervaring met ITIL service support en delivery processen is een pre, of met vergelijkbare standaarden;
 • Ervaring met Linux, Opensource, Devops, Cloud en Saas dienstverlening is een pre;
 • Woont in de omgeving van Utrecht;

Wat wij bieden?

Je gaat aan de slag binnen een gevarieerd en getalenteerd team van gemotiveerde collega’s in een internationale setting. 

 • Een centrale rol binnen onze organisatie;
 • Deel uitmaken van een snel groeiend bedrijf;
 • Een horizontale organisatie;
 • Een geweldige ‘work hard, play hard’ scale-up werkomgeving;
 • Jaarlijkse company trips, voor zowel wintersporters als zonliefhebbers;
 • Teamuitjes, bedrijfsbbq’s, wekelijkse squashcompetitie, tafelvoetbal etc;
 • Gesponsord sportabonnement bij Sportcity;
 • En ga zo maar door…..

En hoe nu verder?

Geïnteresseerd geraakt? Ga ervoor! Wil je meer informatie over het bedrijf, rol en mogelijkheden? Neem dan contact op met Hidde Tanja (Recruiter): hidde.tanja@onegini.com of +31 652644217.

The benefits of working for a great company

Apply now

Go ahead! Contact us with any questions!